CeeChar-latausjärjestelmän avulla voit tarjota asiakkaillesi, henkilökunnallesi tai vieraillesi kätevän tavan ladata mobiililaitteita. Mainostajalle CeeChar on innovatiivinen kanava viestiä.

Aktiivisella älypuhelimen käyttäjällä on keskimäärin tarve ladata puhelinta 2-3 kertaa päivässä. Yleisin ongelma on, että ravintoloilla ja toimipaikoilla ei ole tarjota riittävästi latauspisteitä, eikä ihmisillä ole omia latureita matkassa. CeeCharin avulla yritykselläsi on mahdollisuus tarjota ilmainen ja huoleton tapa ladata mobiililaitteita.

CeeCharin latausjärjestelmällä voi ladata jopa 8 laitetta yhtä aikaa. Latausjohdot löytyvät kaikkiin yleisimpiin älypuhelimiin ja tabletteihin. Toimipisteelle CeeChar-latausjärjestelmät ovat ilmaisia.

Käyttäjän kannalta parasta palvelussa on, että puhelimen tai tabletin saa lataukseen esimerkiksi ravintolan pöydälle eikä laitetta tarvitse jättää erilliseen latauskoppiin tai pois omasta valvonnasta. Hotelli- tai kongressivieraille matkasta unohtunut laturi ei aiheuta harmia, kun vastaanotosta löytyy CeeChar-latausyksikkö lainaksi.

 

CeeChar-latausjärjestelmä:

• Varma ja huoleton tapa ladata mobiililaitteita.
• Ilmainen sekä käyttäjälle että toimipisteelle.
• Latausjohdot kaikkiin yleisimpiin älypuhelimiin ja tabletteihin.
• Nostaa asiakkaasi kokemaa palvelukokemusta.

 

Hanki CeeChar – kysy lisää!

Markku Hylkilä, Myyntijohtaja:
029 1701 903 / markku@ceechar.com