CeeChar-latausyksiköt palvelevat siellä, missä ihmiset liikkuvat.

CeeChar-latausyksiköitä löydät ravintoloista, yökerhoista, kahviloista, oppilaitoksista, lääkäriasemilta sekä kokous- ja kongressitiloista. Katso CeeChar-latausyksiköiden sijainnit kartalta.

Hanki laite yrityksellesi veloituksetta osaksi palvelukonseptianne – ota yhteyttä!

Markku Hylkilä, Myyntijohtaja:
029 1701 903 / markku@ceechar.com

 

”Meille Suupohjan Osuuspankissa on tärkeää, että asiakkaittemme tarpeisiin vastataan. Me käytämme sloganeita aidosti lähellä ja siellä missä sinäkin olet. Koimme, että CeeCharin palvelun avulla pääsemme sinne missä ihmisetkin ovat. Meille tämä on erittäin hyvä ratkaisu vastata asiakkaittemme tarpeisiin huolehtimalla, että virta ei lopu.”

Katso koko haastattelu

Jani Kotikangas, pankinjohtaja, Suupohjan Osuuspankki

 

”Ensimmäinen reaktio on yleensä WOW! Asiakkaat ovat olleet yllättyneitä, kun pääsevät jatkamaan puhelimen tai tabletin selausta omassa pöydässään. CeeCharin latausyksiköt ovat olleet meillä kovassa käytössä – ne ovat oikeastaan menossa koko ajan.

CeeCharin latausyksiköt ovat helpottaneet meidän arkea merkittävästi. Aiemmin ihmiset toivat puhelimiaan lataukseen tiskille ja aina piti etsiä vapaata pistoketta tai sopivaa laturia. On sanomattakin selvää, että baarin tiski ei ole paras paikka puhelimen lataukselle.

Olemme olleet todella tyytyväisiä palveluun, sillä meille CeeCharin latausyksiköt eivät maksa mitään ja asiakkaamme saavat ladattua puhelimensa kätevästi merkistä riippumatta.”

Heli Impola, ravintolapäällikkö, Ihku Bar